VILA SONORA

PER: VANFRAN
 
Doc
FINE SUBMINISTRE
 

     Espiritu independent i amplitut de mires, son les esencies d’esta jove banda vilera formada en el ’95 baix un primer nom de RICE. Poc a poc han anat demostrant la seua contundencia i calitat en directe avançant sense por entre el Punk-Rock mes furios, les melodies Pop i la distorsio controlada, en una personal visio de l’escena alternativa de nostres dies.
 L’autenticitat de Juanjo (veu) com frontman, l’experiencia d’Alexis (ex-The Generados, guitarres i veus), l’explosivitat de Jordi (guitarres i percussions), junt a l’efectivitat de Ramon (baix) i la contundencia de Vicente (bateria), donen forma a un enorme “subministre” de cultura de rock actual que tanta falta fa per estos lars.
 

· Començareu  com RICE, despres SUBMINISTRE i finalment FINE SUBMINISTRE ¿es definitiu?.
Hem canviat varis noms, ara ens cridem Fine Subministre, pero dema deu dira.

· ¿Quan temps dueu junts?
Duem junts casi tres anys i es molt divertit.

· ¿Quines son les vostres preferencies d’estils i grups?
Escoltem sobre tot rokc alternatiu, Pixies, Sonic Youth, Sex Museum, etc.

· ¿Haveu pensat en crear una musica totalment innovadora, o penseu que ya tots els estils han segut descuberts?
Obviament  si que creem que es  puga innovar la musica, mesclant so i estil, pero fa falta una dedicacio mes intensiva i quan hi ha familia i treball es prou dificil encara que seria el nostre ideal.

· ¿Que tal els vostres primers pinets en directe?
Molt be, sobretot hem tocat a gust i el public a respos positivament, pero lo mes important es que nosatros toquem per a divertir-nos i per a desconectar un poc del mon del treball.

· ¿Aspireu ad algo mes que ser un grup local?
No, mes que res per motius de rutina, les coses mencionades precedentment, i perque per a nosatros es mes un hobby, pero clar que si dema es presentara un productor acceptariem l’oferta de gravar o tocar a on fora.

· ¿Quan gravareu una maqueta?
Hem gravat unes quantes maquetes caseres, en les deficiencies del nostre propi so. Pero si que hem pensat o es millor dir que nos agradaria gravar un compact disc i provablement, si tenim sort ho farem est hivern.

· ¿I haveu tingut algun contacte per a tocar a lo millor fora de La Vila?
Actuarem segurament este mes en la sala concert en Alacant, la sala Pixies, la data no ha segut decidida encara, pero estem ya ansiosos.

· ¿Que tal la nova fornada de bandes en La Vila?
Hi ha grups de varis estils en el poble inclus grups que han gravat maquetes i compacts, com The Generados, San Gatxo, Bultacos, etc.

· ¿Que tal vos dueu en els vostres fans, si teniu fans?
Puix clar que tenim fans, principalment amics i familiars, i segurament algu mes.

 
TORNAR A LA PORADA