Logo de l'Associacio Culturo-jovenil MOSSARABIA
 
FELICITACIONS
 
Doc
 

         Creem convenient en felicitar tant al poble de La Vila com als habitants de tota la nostra nacio per dos casos totalment diferents pero que mereixen la seua felicitacio corresponent.
         Anem per parts. Primer felicitar al nostre poble, La Vila, pel seu comportament pacific, alegre, tolerant... –no podia ser d’una atra manera- estes passades festes de Santa Marta al no produir-se ningun succes digne de mencio al voltant dels acontenyiments de la semana anterior. Una vegada mes el nostre poble donà una lliço de comportament i de capacitat de diferenciacio entre uns temes i uns atres. De tota manera, el problema no s’arregla oblidant-lo, s’han fet una serie de llavades de cara que no aclarixen el problema i, passada la tormenta ve la calma i la reflexio. Volem solucions per al problema del caixco antiu i estes solucions passen per una presencia policial activa durant un temps, la mateixa que hague aquells dies. Siga la responsabilitat d’uns, siga d’uns atres, els ciutadans volen que les seues manifestacions servixquen d’algo.
     Per una atra banda, tambe nos sentim orgullosos del comportament de molts valencians i valencianes, cada vegada mes, que manifesten el rebuig sobre la decisio del Consell Valencià de Cultura. Informant-se i analisant dita decisio es com u es dona conte de l’atentat, en premeditacio i alevosia, al nostre idioma valencià. Des de totes les associacions, inclosa MOSSARABIA, que de veres apoyem i respectem la nostra llengua nos hem mostrat en contra d’eixa decisio. Mes avant, el nostre companyer Valor Romà nos analisa dita decisio. I, com no podia ser menys, la Coordinadora Jovenil d’Associacions Valencianistes, de recent creacio pero cada dia que passa agarra mes força, tambe rebuja -com no podia ser d’una atra forma- dita decisio. Pero no rebujem per rebujar, donem els nostres raonaments i informem de les possibles solucions. Pero les solucions mai poden passar per l’arraconament, substitucio i oblit de la nostra LLENGUA VALENCIANA, com ha volgut fer el C.V.C. i el partit en el poder.

 
TORNAR A LA PORADA